Polly Pocket

Prinsesse Polly Pocket af Ilderbanden.

13/6-2011 - 4/11-2015

Så kom dagen (4/11-2015) hvor vi måtte sige farvel til vores elskede Polly.

 

Du endte hos os, efter en lille omvej omkring den dejlige Mette. Inden du kom til Mette Evergreen, havde du haft en hård start på livet, men dårligt mad og manglende omsorg. Dette var dog ikke noget du lod dig mærke af. Du var altid i et dejligt humør, og altid sød ved alle omkring dig.

 

Da vi fik dig hjem, efter at have overtalt Mette, skulle vi finde et navn. Og det var ikke let. Men efter lidt søgen og blev dit fuldt navn Prinsesse Polly Pocket af Ilderbanden.

 

Vi viste godt at denne dag ville komme, hurtigere end vi ville synes den skulle. Begge dine forældre blev desværre ikke ret gamle og i bar alle tre (dig, din far og mor) præg af, at I ikke havde levet under de rette betingelser hos Jeres første madslave. Og den dag blev så i dag.

 

Du har den sidste tid, mistet meget af din energi og muskelmasse, og du var blevet meget gammel at se på. Din milt var væsentligt forstørret, så da det alligevel var tid til vaccine, valgte vi at få dig undersøgt yderligere..

 

Polly du vil altid være i vores hjerter. Du har givet os de dejligste hvalpe og vi ved at du vil blive savnede af mange. Du vil altid være vores lille prinsesse og mor til en bunke af dejlige børn og børnebørn. Desværre er der intet i avl efter dig, så der vil ikke komme flere hvalp fra din linje. Dette er noget der også smerter os, da de hvalpe som Ramses og dig har lavet, er nogle af de dejligste hvalpe man kan tænke sig. Så sent som i går, skulle en af ejerne til et af dine børnebørn beskrive hende for mig. Det ord hun brugte var "Perfekt". Og det er lige hvad de har været.

 

Nu må du komme godt over regnbuen. Jeg ved at der vil stå en velkomst komite og vente på dig. Azmo (dine smukke søn), Ramses (din skønne mand) og Laban (den dejligste Onkel man kunne tænke sig). Hils dem alle og fortæl dem at vi savner dem. Hils også de andre ilder der har taget vejen over regnbuen og fortæl at der ikke går en dag uden af vi tænker på dem.

 

D.I.P. Polly - Du vil for evigt hvile i vores hjerter.

 

Vanddråben udhuler sten

om lidt er det måske for sent

til hav bli'r hver dråbe når havet den når

hvor går vi hen når vi går

Nogen sir hjem til Gud

andre sir bare lyset går ud

vi lever i skudsikre veste

af duggende spindelvæv mod hud

Åh sig mig hvor

hvor går vi hen

går vi hen når vi går

tidens hjul bli'r ved med at snurre

vi får den tid vi får

hvor går vi hen når vi går

Underet er vi er til

underet er vi er til

underet er vi er til

vi er til og der er intet jeg hellere vil

Altings forgængelighed

bli'r det bål vi kan varme os ved

den nat vi famler i blinde

og intet kan finde

 

https://www.youtube.com/watch?v=aC4SoQA6LGE

 

 

Polly er født d. 13/6-2011.

Polly har vi købet af Evergreen ildere, som i første omgang selv skulle have brugt hende i avl. Men vi var så heldige at få lov til at købe denne smukke pastel pige. Polly er en lille pige på under 700 gram med et rigtig dejligt temperament og som er meget nysgerrig.

Polly har fået to kuld. i 2012 fik hun 3 hvalpe, hvor en af dem var Ilderbandens Azmo Ramses III, så senere har lavet to kuld her hos os. Han bor i dag hos Ida Wendel.

I 2013 fik hun sit 2. kuld med Ramses og fik 5 hvalpe.

 

Begge Pollys forældre er desværre gået over regnbuen. Se mere her:

Polly vil få et sidste hold hvalpe i 2015

Falster ilderen 2012

1. plads senior pastel tæver

Frettchenfreunde-MG

2. plads lys pastel, tæver, senior/veteran

Falster ilderen 2014

Ralf Thalmanns dommerfavorit