Pil

Pil

(dyrehandel)

Du kom til os da du var alt for ung, ikke mere end højst 6 uger. Et lille pus som blev hentet i en dyrehandle, da vores store pige, Linda, selvfølgelig også ville have en ilder. Lena var ikke så glad for dig i starten. Du var jo albino, og hun kunne ikke lide dine øjne. Der gik dog ikke længe før du med din dejlige personlighed havde vundet vores hjerter og gjort at vi for altid vil elske albinoer. Specielt dig. <3

 

Du er den smukkeste ilder vi har set og med en personlighed der gjorde at alle der har mødte dig også faldt for dig. Du nået at få to kuld hvalpe, hvorfra der er kommet de dejligste ilder. Ingen af dem blev dog så smukke som dig, men de har alle dit dejlige temperament og rolige sind. Vi ved de er elsket hos deres madforældre den dag i dag.

 

Heldigvis har vi kontakt til Jer alle, da disse hvalpe har en helt speciel plads i vores hjerter.

Vi er glad for den tid vi har haft sammen, selvom du gik bort alt for tidligt. Du vil blive savnet af mange, både to- og firebenet. Petra har det svært med at du nu er gået bort, da hun jo elsker dig meget højt og du altid har været den ilder hun har søgt trøst hos hvis hun har været ked af det :'( . Hun vil altid elske og huske dig. :love:

 

Tusind tak for vores tid sammen. Alle de dejlige oplevelser vi havde og ikke mindst dine hvalpe, vores dejlige ture og en helt speciel udstilling i Sverig hvor du gik hen og blev bedste albino. Hold op hvor var vi bare stolte over dig. Vi vil savne dig og bare tanken om at du ikke er en del af vores familie længer, får tårerne til at løbe ned af kinderne på os alle. Vi elsker dig og vil aldrig glemme dig.