Laban

Laban

(dyrehandel)

Så kom dagen vi har frygtet i et stykke tid. Dagen hvor vi skulle sige farvel til den dejligste ilder, vi nogensinde har mødt. Dagen hvor de helbred ikke kunne mere og hvor vi besluttet du skulle have fred. Dagen hvor vores hjerter gå i stykker. Dagen hvor himmelen for den skønneste engel. Dagen der bliver umulig at komme igennem.

Farvel Laban, og kom godt over regnbuen til dine elsket Pil og Balou. Nu er i forenet igen, og kan lege og hygge jer sammen igen.

Laban blev købt i en dyrhandel. Han var noget af en laban det første stykke tid og vi havde mange overvejelser om din fremtid. Vi valgte at få dig kastreret i en tidlig alder. Et valg vi aldrig har fortrudt. For herefter blev du den dejligste nusseilder man kunne tænke sig. Jeg har ikke tal på hvor mange gang du kom hen og lage dig foran en, fordi du ville tages op. Eller hvor mange mennesker der har forsøgt at stjæle dig, fordi du stjal deres hjerte. Du var på alle måder en perfekt ilder for os, og starten på, hvad det var vi ville med vores opdræt. Nemlig ildere som dig. <3

Men vi har også vist at du levet på lånt tid. At denne dag ville komme. Selvom vi ikke har kunne tænke tanken, kom dagen hele tiden tættere på, og det viste vi godt.

I dag kom den så. Dagen hvor vi valgte at dit skønne hjerte skulle slå for sidste gang.

Dette skulle have været en langt smuk skrevet stykke, men jeg kan ikke. Kan ikke skrive mere, for det går så ondt lige nu. Undskyld Laban. Jeg elsker dig.