Balou

Balou

(dyrehandel)

Du kom til os med julemanden i 2008, efter en start hvor du havde været i kælderen om dagen, så Petra ikke kunne finde dig, og være ud om aftenen efter at Petra var kommet i seng.

Jeg vil aldrig glemme den jule morgen hvor Petra så buret i stuen. Hun gik stille der hen og så kom der ellers et glædes skrig da hun så dit smukke ansigt. Hele den jul var alle andre gaver lige meget, for hun havde fået sin en ilder… Hendes ilder.

Du blev med det samme Petras ilder. Hun var den eneste der rigtigt kunne kæle med dig, og over for hende fandt du dig i alt. Du lod hende sågar lege dukke med dig og du lå bare og sov i hendes dukkeseng.

 

Du var ilderen der gjorde at vi fik en stor interesse for ilder. Med din dejlige charme og på den måde du altid var klar til at lege på, fandt vi ud af at vi var en rigtig ilder familie.

 

På det sidste har vi dog vist at vi kun have dig på lånt tid, da vi ikke kunne finde ud af hvad der var galt med dig. Du blev ved med at tabe dig og på det sidste har du haft svært ved at styrer bagpartiet når du havde sovet. D. 18/7 faldt du ned fra en stol og slog de så meget at du næsten ikke kunne bevæge dig. Herefter kørte vi de en tur til Alison, så hun kunne kigge på dig. Hun fortalte at du have enten havde en nerve skade i ryggen eller en diskusprolaps. Du fik en indsprøjtning og så skulle du spise nogle pille. Da dette ikke har hjulpet på dig var beslutningen om at du ikke skulle lide mere endelig nem, men meget svær. Jeg tror de fleste ved hvad jeg mener.

 

Vi takker dig for den tid vi havde sammen og vi ville aldrig have været den foruden. Vi elsker dig utroligt høj.

Vi ved at dette er et hårdt slag for Petra og hun vil aldrig glemme dig.

 

Du må have en god tur over regnbuer, og vi ved at du vil finde nye venner der og Lavi samt at du vil vente på at, du en dag vil blive forenet med din elskede ven Laban igen, om forhåbentligt lang tid.